Kadetska reprezentacija od danas na turniru "Četiri nacije"

Kadetska vaterpolo reprezentacija Crne Gore od danas do subote igra turnir "Četiri nacije" u Trstu. Rivali ekipe koju vodi Vladimir Gojković su domaćin Italija, Hrvatska i Srbija
2 komentar(a)
Ažurirano: 17.04.2014. 08:23h

Kadetska vaterpolo reprezentacija Crne Gore, igrači rođeni 1999. godine i mlađi, od danas do subote igra turnir "Četiri nacije" u Trstu.

Rivali ekipe koju vodi Vladimir Gojković su domaćin Italija, Hrvatska i Srbija.

"Prošle godine je bila starija generacija, i iz ove je, u tu selekciju, bilo uključeno sedam - osam vaterpolista, koji bi trebalo da budu nosioci igre. Priključili smo ostatak reprezentativaca, koji mislimo da je kvalitetan. Radili su dobro, fizički su dosta dobro spremni, i mislim da imamo talentovanu generaciju. Prošle godine smo sa, starijom generacijom, bili prvi na ovom turniru, kasnije u Beogradu, na još jačem turniru, uzeli smo drugo mjesto. Mislim da bi ova generacija mogla da napravi nešto slično. Ovo je odlična provjera za veliki ljetnji turnir u Beogradu gdje će učestvovati deset najjačih reprezentacija", kazao je Gojković.

Crna Gora danas (18.15) igra protiv Italije, sjutra (16.30) se sastaje sa Srbijom, a u subotu protiv sa Hrvatske (devet časova).

Bonus video: