Budvani protiv Medvešćaka pružaju šansu mlađima

Ukoliko Splićani izgube od dosad perfektnog Primorja, Jadran će ići na fajnl-for
0 komentar(a)
Budva, Foto: Zoran Đurić
Budva, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 29.03.2014. 11:50h

Regularni dio Jadranske lige je ušao u završnicu, gotovo sve dileme su otklonjene, jedina je ostala oko 4. pozicije za koju se bore Jadran i Mornar. Novljani, uz meč više, imaju pet bodova više pred sjutrašnju utakmicu protiv Mladosti na svom bazenu.

Splićane, s druge strane, večeras čeka duel sa Primorjem i ako Riječani opravdaju ulogu velikog favorita, Jadran će i matematički, bez obzira na to kakav bude ishod utakmice sa Zagrepčanima, proslaviti plasman na fajnl-for.

Budva i Primorac su daleko od te priče, sigurni su u sredini tabele, a dva kola prije kraja imaju samo motiv da što bolje završe sezonu u regionalnom takmičenju.

Budvani večeras dočekuju Branik, Kotorani idu u Zagreb Medvešćaku.

"U utakmicu sa Branikom ulazimo sa kombinovanim sastavom. Šansu protiv Slovenaca će dobiti mlađi igrači, kako bi se pripremili za domaće prvenstvo. Bodovi nam nisu bitni, ali momci koji uđu u vodu će sigurno dati sve od sebe", naglasio je trener Budvana Drago Pejaković.

I ambicije Primorca su vezane isključivo za crnogorsko prvenstvo.

"Poslije pobjede protiv POŠK-a nemamo veliki pritisak, idemo sa željom da se nadigravamo. Trijumf bi nam donio 7. mjesto, što bi bio bolji plasman od prošlogodišnjeg. Ako budemo svi na potrebnom nivou možemo do tri boda", kazao je trener Veljko Uskoković.

Parovi 21. kola

Danas

Medvešćak - Primorac (18)

Budva - Branik (19)

Šibenik - Jadran ST (19)

Jug - POŠK (19)

Mornar - Primorje (20.30)

Sjutra

Jadran HN - Mladost (19)

Bonus video: