Jadran večeras u Mariboru: Pobjeda vodi na fajnl-for

Tim Vladimira Gojkovića je trenutno na 4. mjestu sa dva boda više od splitskog Mornara, koji mu je jedini konkurent za odlazak na fajnl-for
0 komentar(a)
Radovan Latinović, Foto: Boris Pejović
Radovan Latinović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 24.03.2014. 10:28h

Jadran večeras od 20 časova gostuje Braniku u Mariboru u prvoj utakmici 22. kola Jadranske lige.

Računica je jednostavna - ako Novljani pobijede tim koji ima samo jedan trijumf u 19 utakmica, može se reći da su kolo prije kraja gotovo izvjesno na finalnom turniru regionalnog takmičenja.

Tim Vladimira Gojkovića je trenutno na 4. mjestu sa dva boda više od splitskog Mornara, koji mu je jedini konkurent za odlazak na fajnl-for.

Ali, Splićanima naruku ne ide raspored, jer u posljednja dva kola dočekuju Primorje i gostuju Mladosti u mečevima u kojima realno nisu favorit, daleko od toga.

Sastavu sa Škvera poslije ovog gostovanja ostaje još jedan meč u regularnom dijelu, i to u nedjelju protiv Mladosti kod kuće.

"Ostala nam je ova utakmica koju moramo da odradimo maksimalno ozbiljno, da ne kalkulišemo i da se ne opustimo. Došli smo po tri boda i od starta ćemo jasno staviti do znanja protivniku zašto smo 4. na tabeli i da je kvalitet na našoj strani".

"Trijumf u Mariboru i plasman na finalni turnir bi bio nagrada za sve dobre igre i rezultate koje smo demonstrirali ove sezone u Jadranskoj ligi", rekao je bek Jadrana Radovan Latinović.

Ovo je jedina utakmica 22. kola koja će se igrati večeras, sve ostale su na programu 5. aprila.

Bonus video: