Jug smijenio Veselina Đuha

Na njegovo mjesto je postavljen dosadašnji trener juniora Miho Bobić, čiji će pomoćnik biti legendarni centar Mile Smodlaka
0 komentar(a)
Đuho, Foto: Arhiva "Vijesti"
Đuho, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 17.03.2014. 14:23h

Šef stručnog štaba vaterpolo kluba Jug Veselin Đuho je smijenjen, a na njegovo mjesto je postavljen dosadašnji trener juniora Miho Bobić, čiji će pomoćnik biti legendarni centar Mile Smodlaka.

“Zbog niza loših rezultata, gdje je Jug u pojedinim trenucima igre izgledao nemoćno, a u susret završnici sezone, Uprava je donijela odluku da se izvrše izmjene u stručnom štabu, iako ono nije isključivi krivac za ovakvo stanje”, stoji u saopštenju velikana sa Gruža.

Đuho će preuzeti mjesto trenera juniora, a njegov dosadašnji pomoćnik, Maro Balić, vodiće mlađe juniore, koje je do sada vaterpolu učio Smodlaka.

Najbolji igrač Dubrovčana ove sezone je Nikola Janović, ali ni fenomenalne igre kapitena “ajkula” nisu mogle da spriječe nekoliko poraza Juga u ključnim utakmicama.

Trostruki prvak Evrope je na pragu eliminacije u Ligi šampiona, izgubio je i finale Kupa Hrvatske, a u Regionalnoj ligi je drugi, iza Primorja. Zbog toga je ceh platio bivši trener Budve...

Bonus video: