Kandić: Bodovi ostaju u Igalu

Realno, sve je na strani tima Vladimira Gojkovića pred duel sa Zagrepčanima, od kojih poslije 18 kola ima čak 27 bodova više.
0 komentar(a)
Slaven Kandić, Foto: Zoran Đurić
Slaven Kandić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 15.03.2014. 13:26h

Pobjedom u gostima protiv Mornara u prošlom kolu, Jadran je širom otvorio vrata finalnog turnira Jadranske lige, pa bi večerašni meč sa Medvešćakom u Igalu trebalo da predstavlja samo formalnost.

Realno, sve je na strani tima Vladimira Gojkovića pred duel sa Zagrepčanima, od kojih poslije 18 kola ima čak 27 bodova više.

"Samo se mi pitamo. Ako odigramo onako kako možemo, neće biti problema. Trijumf protiv Medvešćaka nam praktično otvara vrata fajnl-fora", rekao je golman Jadrana Slaven Kandić i dodaje da ga ne zanima mnogo duel Mornar - Primorac:

"Ne razmišljamo o tome kako će Mornar igrati. Sve zavisi od nas. Ako pobijedimo Medvešćak na našem bazenu i Branik u Mariboru, obezbijedićemo mjesto na završnom turniru".

Jadranu bi takođe dobro došla pomoć Primorca, koji gostuje u Splitu, ali ona svakako ne bi bila presudna ako najbolje plasirani crnogorski tim odradi svoje mečeve onako kako je zamislio.

A Kotorani, koji praktično više nemaju ambicija u ovoj ligi, žele da podižu formu za crnogorsko prvenstvo.

"Sigurno da je Mornar u prednosti, do sada je to pokazao. Međutim, Splićani su vezali dva poraza i to od Budve i Jadrana, što nam daje za pravo da se nadamo da možemo do trijumfa. Radili smo dobro prethodnih dana i nošeni pobjedom iz prošlog kola protiv Jadrana iz Splita idemo da iznenadimo Mornar", istakao je čuvar mreže Primorca Uglješa Brguljan.

Parovi 19. kola

Danas

Jadran HN - Medvešćak (19)

Mornar - Primorac (20.30)

POŠK - Jadran ST (19)

Šibenik - Mladost (20.30)

Utorak

Budva - Primorje

Nedjelja (30. mart)

Jug - Branik

Bonus video: