Gojković: Da popravimo utisak

Duel sa Akvakjarom svakako može da bude koristan kao priprema za finale Kupa, zato tim sa Škvera svakako ima motiv pred ovaj meč
0 komentar(a)
Jadran, Foto: Nebojša Mandić
Jadran, Foto: Nebojša Mandić
Ažurirano: 18.12.2013. 11:28h

Jadranov put u Evropi će vjerovatno trajati samo dan duže od onog koji je imao Primorac.

Novljani pred revanš u Napulju sa Akvakjarom (večeras 20 časova) znaju da im šanse nisu baš realne da se domognu polufinala jer je italijanski predstavnik u Igalu slavio sa 11:6.

Ali, duel sa Akvakjarom svakako može da bude koristan kao priprema za finale Kupa, zato tim sa Škvera svakako ima motiv pred ovaj meč.

"Potrebno je da odigramo korektnu utakmicu, da budemo na većem nivou i u odbrani i u napadu, to je izostalo u prvom meču. Ne možemo ni da kažemo da imamo šanse se borimo za polufinale jer je razlika od pet golova zaista ogromna. Da je bilo dva ili tri pogotka prednosti za Italijane imali bismo čemu da se nadamo, a ovako... Cilj nam je da popravimo utisak iz prvog duela i da ostvarimo dobar rezultat", rekao je trener Jadrana Vladimir Gojković.

Prva finalna utakmica sa Primorcem se igra već u subotu u Igalu, revanš je dva dana kasnije u Kotoru.

"Mislimo na finale Kupa i pripremamo se za taj dvomeč. Otežavajuća okolnost je što gotovo s putovanja ulazimo u bazen da odigramo tu prvu utakmicu, ali domaćini smo i vjerujem da možemo da ostvarimo dobar rezultat pred revanš", kazao je Gojković.

Večeras se sastaju i Dinamo Moskva - Spartak Volgograd (prvi meč 10:12), te Set i Posilipo, za koji igraju Aleksandar Radović i Filip Klikovac.

Napuljski klub je prvi meč kod kuće pobijedio sa 12:8.

Bonus video: