Primorac dočekuje Mladost, a misli na Kup

Kotorani dočekuju zagrebačku Mladost u revanšu četvrtfinala Evrokupa, ali o plasmanu među četiri najbolja ne razmišlja niko nakon ubjedljivog poraza u prvoj utakmici rezultatom 14:4
78 pregleda 1 komentar(a)
Dimitrije Kriještorac, Foto: Vesko Belojević
Dimitrije Kriještorac, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 17.12.2013. 10:28h

Prije dvomeča sa Jadranom u finalu Kupa Crne Gore (utakmice se igraju 21. i 23. decembra) vaterpoliste Primorca čeka novo evropsko iskušenje, koje će, ako se ne dogodi neko veliko čudo, biti ujedno i posljednje ove sezone.

Kotorani dočekuju zagrebačku Mladost (18 časova) u revanšu četvrtfinala Evrokupa, ali o plasmanu među četiri najbolja ne razmišlja niko nakon ubjedljivog poraza u prvoj utakmici rezultatom 14:4.

"Mladost je u prvoj utakmici stekla ogromnu prednost od deset golova, a mi ćemo pokušati da pobjedom završimo učešće u Evrokupu. Znamo protiv koga igramo, Mladost je tim za respekt, ali želimo da iskoristimo sve što znamo o njima i da uz veliku želju dođemo do pozitivnog rezultata. Takođe, treba da pokažemo da možemo da igramo sa jakom ekipom iz Zagreba, rekao je trener Primorca Veljko Uskoković.

Drugi crnogorski predstavnik u Evrokupu, Jadran, igra sjutra veče u Italiji sa Akvakjarom i takođe ima minimalne šanse za prolaz jer je u Igalu izgubio sa 11:6.

Sjutra se sastaju i Dinamo Moskva - Spartak Volgograd (prvi meč 10:12), te Set - Posilipo (8:12).

Bonus video: