Budva favorit protiv Branika

Večerašnje gostovanje Braniku (20.30) svakako teško može da ponudi odgovor da li je Budva podigla formu, jer Slovenci imaju svih devet poraza
0 komentar(a)
Branik - Budva_1, Foto: V. BELOJEVIĆ
Branik - Budva_1, Foto: V. BELOJEVIĆ
Ažurirano: 04.12.2013. 11:44h

Meč protiv Mladosti u subotu nije Budvi donio ništa u rezultatskom smislu, upisan je i šesti poraz u devet kola u regionalnom takmičenju. Ali, način na koji se crnogorski šampion predstavio Zagrepčanima može da bude najava boljih dana u crnogorskoj metropoli turizma.

Večerašnje gostovanje Braniku (20.30) svakako teško može da ponudi odgovor da li je Budva podigla formu, jer Slovenci imaju svih devet poraza, ali bi iz Maribora mogla da krene serija trijumfa i takođe bi to bila dobra uvertira za polufinale Kupa Crne Gore protiv Jadrana koje se igra 12. i 14. decembra.

"Gotovo da smo kompletni, osim Marka Konatara svi ostali su u pogonu. U prošlom kolu protiv Mladosti smo pokazali nešto bolju igru, sa puno želje i agresivnosti i to je ono što sam uvijek i tražio od ekipe. Mislim da je protiv Branika upravo želja najvažnija, kao i ozbiljan pristup i odgovornost u igri svih momaka. Uz čvrstu igru u odbrani i visok ritam koji bi nam omogućio i kontranapade možemo do tri boda", rekao je trener Budvana Drago Pejaković.

Ostali mečevi 10. kola se igraju za vikend, a sastaće se: Primorac - Medvešćak, Mladost - Jadran HN, POŠK - Jug, Primorje - Mladost, Jadran ST - Šibenik.

Bonus video: