Reko u Mađarskoj, Jug čeka Olimpijakos

Aktuelni vicešampion Jug predvođen Nikolom Janovićem dočekuje Olimpijakos, dok Primorje, čiju kapicu nosi Antonio Petrović ide u Barselonu na megdan Barseloneti
0 komentar(a)
Pro Reko, Foto: Prorecco.it
Pro Reko, Foto: Prorecco.it
Ažurirano: 20.11.2013. 13:09h

Regularni dio Lige šampiona počinje večeras, a po mnogima prvi favorit Pro Reko kreće iz Mađarske - italijanski tim za koji nastupaju Mlađan Janović i Aleksandar Ivović gostuje Egeru.

Aktuelni vicešampion Jug predvođen Nikolom Janovićem dočekuje Olimpijakos, dok Primorje, čiju kapicu nosi Antonio Petrović ide u Barselonu na megdan Barseloneti.

U Istanbulu će biti viđen okršaj Galatasaraja i Radničkog, a taj meč će ujedno predstavljati sudar četvorice crnogorskih internacionalaca - domaćina će predvoditi Miloš Šćepanović i Vjekoslav Pasković, a debitanta i Kragujevca Boris Zloković i Zdravko Radić.

Partizan, čije boje brane Uroš Čučković i Nemanja Vico, Ligu šampiona otvara gostovanjem Breši...

Liga šampiona ove sezone ima drugačiji format - finalni turnir će igrati šest timova, ne četiri, a već se zna jedan njegov učesnik - to je Barseloneta koja će biti organizator.

Iz te grupe, u kojoj su još Pro Reko, Jug, Primorje, Olimpijakos i Eger, proći će dvije ekipe, a iz druge (gdje su Radnički, Partizan, Breša, Eger, Oradea i Špandau) na finalni turnir idu tri prvoplasirana tima.

Bonus video: