Marković i Popović registrovani za Budvu

Popović i Marković su nedavno, nakon što su dobili raskid ugovora s Primorcem, potpisali trogodišnje ugovore sa Budvom.
0 komentar(a)
Nikola Marković, Foto: SAVO PRELEVIĆ
Nikola Marković, Foto: SAVO PRELEVIĆ
Ažurirano: 21.09.2013. 13:24h

Nikola Marković i Miljan Popović će naredne sezone ipak igrati u Budvi – jasno je nakon što je Takmičarska komisija Vaterpolo saveza (VPSCG) registrovala pomenuti tandem za ovaj klub u sezoni 2013/14.

Marković i Popović su ljetos dobili raskid ugovora s Primorcem, a problem je nastao onog trenutka kada je i kotorski klub Savezu poslao spisak igrača za registraciju na kojem su se, baš kao i na spisku Budve, našla i dva crnogorska reprezentativca.

„U skladu sa dopisom upućenim 11. septembra od strane kancelarije Vaterpolo saveza Crne Gore, a sve imajući u vidu Statut VPSCG, Pravilnik o registraciji i nastupu vaterpolista, te odluku drugostepenog arbitražnog vijeća suda VPSCG, Miljan Popović i Nikola Marković su registrovani za Budvu“, stoji u dopisu koji je potpisao Komesar za takmičenje Dragan Rajević.

Navodi se i da cijeli slučaj ne mora da bude konačan.

„Takođe, po istom dopisu sam obaviješten da je uložen i zahtjev za Zaštitu zakonitosti (u daljem tekstu ZZZ) od strane Primorca. Ako Sud VPSCG prihvati zahtjev ovaj organ će donijeti odluku u najkraćem mogućem roku, radi poštovanja principa zakonitosti i pravičnosti“, stoji u dopisu.

Popović i Marković su nedavno, nakon što su dobili raskid ugovora s Primorcem, potpisali trogodišnje ugovore sa Budvom.

Bonus video: