Šćepanović ostaje, povratak Sekulića

"Imao sam neke ponude, ali se ispostavilo da nijedna nije bila konkretna. Odlučio sam da se vratim, jer mi je to bitno i zbog fakulteta", rekao je Sekulić
0 komentar(a)
Luka Sekulić, Foto: Luka Zeković
Luka Sekulić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 17.09.2013. 08:28h

Jadran će, ipak, imati ekipu koja može da juri trofeje u domaćim okvirima, iako je donedavno izgledalo da će Vladimir Gojković raditi sa najmlađim timom u istoriji kluba sa Škvera.

Kako saznaju "Vijesti", Novljani su na dobrom putu da se dogovore sa Milošem Šćepanovićem da ostane još sezonu, a obezbijeđen je i povratak Luke Sekulića.

Šćepanović se već bio praktično oprostio od Jadrana, ali je imao problema da pronađe klub tokom ljeta. Ako se narednih dana situacija ne promijeni, prvi golman reprezentacije će ostati u crnogorskom klupskom vaterpolu.

Kada je u pitanju Sekulić, za njega dileme nema, naredne sezone će nositi kapicu Jadrana. Nakon što mu je istekao jednogodišnji ugovor sa italijanskom Boljaskom ljevoruki napadač se vratio u matični klub, s kojim je i trenirao u prethodnom periodu.

"Imao sam neke ponude, ali se ispostavilo da nijedna nije bila konkretna. Odlučio sam da se vratim, jer mi je to bitno i zbog fakulteta", rekao je Sekulić.

U Jadranu će do decembra igrati i Blagoje Ivović (dok ne počne prvenstvo u Drugoj ligi Italije), a početkom ljeta je stigao iskusni Splićanin Željko Kovačić.

Bonus video: