Juniori osvojili turnir u Mađarskoj

Jedini neriješen ishod (8:8) ostvaren je u posljednjem kolu u duelu sa Mađarskom, a prethodna dva dana su upisani trijumfi protiv Srbije (9:7), Njemačke (8:7) i Australije (14:8)
0 komentar(a)
Vaterpolo juniori, Foto: Wpolo.me
Vaterpolo juniori, Foto: Wpolo.me
Ažurirano: 25.08.2013. 12:06h

Juniorska vaterpolo reprezentacija je osvojila i drugi pripremni turnir za Evropsko prvenstvo koje se od 8. do 15. septembra održava na Malti.

Nakon Komen kupa u Italiji, tim Mirka Vičevića je slavio i u Mađarskoj – u četiri utakmice je pobijedio tri puta, uz remi...

Jedini neriješen ishod (8:8) ostvaren je u posljednjem kolu, sinoć u duelu sa Mađarskom, a prethodno su upisani trijumfi protiv Srbije (9:7), Njemačke (8:7) i Australije (14:8).

"Ako se gleda skor od tri pobjede i remija onda jesam zadovoljan. Međutim, moram da budem iskren. Turnir je došao u pravo vrijeme, jer smo uvidjeli neke nedostatke i greške u igri, ali smo svakako na vrijeme da ih popravimo. Narednih dana ćemo raditi na tome. Pokazali smo solidnu igru u napadu i dobru realizaciju. Moramo da ispravimo još neke segmente kako bi što spremniji dočekali Evropsko prvenstvo", rekao je selektor Mirko Vičević za zvanični sajt Vaterpolo i plivačkog saveza.

Crna Gora će na Evropskom prvenstvu biti u grupi sa Ukrajinom, Rumunijom i Grčkom.

"Na Malti će biti pet ujednačenih ekipa, a to su Srbija, Mađarska, Italija, Hrvatska i Crna Gora. Ali, sada je rano pričati o tome. Čeka nas rad u Kotoru i Herceg Novom", dodao je Vičević.

Bonus video: