Darko Brguljan u Kanotijeriju

Kanotijeri je kroz istoriju cijenjen klub na Apeninima, a ove sezone se vratio u Prvu ligu nakon 10 godina čekanja, pošto je u finalu plej-ofa bio bolji od Ćivitavekje
1 komentar(a)
Darko Brguljan, Foto: Beta/AP
Darko Brguljan, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 13.08.2013. 08:43h

Budućnost Darka Brguljana je Italija - crnogorski reprezentativac će naredne sezone igrati u Kanotijeriju iz Napulja, saznaju „Vijesti”.

Tačnije, Brguljan i Kanotijeri su načelno dogovorili gotovo sve detalje, čeka se samo da se sve prenese na papir pa da posao bude zvanično sklopljen.

Kanotijeri je kroz istoriju cijenjen klub na Apeninima, a ove sezone se vratio u Prvu ligu nakon 10 godina čekanja, pošto je u finalu plej-ofa bio bolji od Ćivitavekje.

Ovaj klub je osam puta bio šampion Italije (posljednji put 1990. godine), a ima i titulu prvaka Evrope koju je osvojio davne 1978. Skudeto je ujedno bio i posljednji trofej koji su osvojili „žuto-crveni”...

Brguljan je prošlu sezonu nastupao za Al-Itihad u Saudijskoj Arabiji.

Arapi su i dalje u igri, takođe postoji mogućnost i da se Brguljan vrati u Budvu, ali sve bi to postalo aktivno jedino ako se crnogorski reprezentativac i Kanotijeri na kraju ne dogovore.

Bonus video: