Gojković: Nije lako naći motiv za ovakve utakmice

"Pokušali smo da izvučemo što više od ovog meča i malo smo se više bavili treningom poslije duela a Francuskom. Sada ćemo malo da se osvježimo i da se onda posvetimo Španiji", rekao je Gojković
78 pregleda 0 komentar(a)
Vaterpolo reprezentacija Crne Gore, Foto: Wpolo.me
Vaterpolo reprezentacija Crne Gore, Foto: Wpolo.me
Ažurirano: 18.07.2018. 17:21h

Vaterpolo reprezentacija je savladala Maltu sa 17:5 u utakmici u kojoj se nijednog trenutka nije postavljalo pitanje pobjednika.

"Bilo je i dobrih i loših momenata, ali nije se lako motivisati u utakmici i sve vrijeme igrati ozbiljno protiv slabijeg rivala. Pokušali smo da izvučemo što više od ovog meča i malo smo se više bavili treningom poslije duela a Francuskom. Sada ćemo malo da se osvježimo i da se onda posvetimo Španiji", rekao je Gojković.

Španija je dobro poznat protivnik.

"Znamo jedni o drugima sve. Dva puta smo se ovog ljeta sastajali i dva puta smo pobjeđivali. Ipak, veoma su nezgodni, pogotovo na svom bazenu. Vjerujem da smo kvalitetniji i ako budemo na najboljem nivou onda će sve biti dobro u petak", istakao je Gojković.

Centar Vladan Spaić je dao dva gola protiv Maltežana.

"Odradili smo dva lakša meča u grupi, a sada je na redu ono pravo - derbi sa Španijom, pa nokaut faza. Vjerujem da smo dobro tempirali formu i da ćemo biti pravi. Kao i protiv Francuske, i sada su najvažnija tri boda, iako smo opet promašili veliki broj šansi", kazao je debitant na velikim takmičenjima.

Bonus video: