Ponos Herceg Novog

"Vi ste djeca Jadrana i ovoga grada i nama je ponos što su takve zvijezde stasale u našem gradu", kazao je predsjednik Opštine Herceg Novi, Dejan Mandić
3 komentar(a)
Prijem vaterpolista - Herceg Novi, Foto: Nebojša Mandić
Prijem vaterpolista - Herceg Novi, Foto: Nebojša Mandić
Ažurirano: 06.08.2013. 14:32h

Za vicešampione svijeta Miloša Šćepanovića, Aleksandra Ivovića, Predraga Jokića i Sašu Mišića, kao i članove stručnog štaba reprezentacije, ljekara dr Predraga Dabovića i fizioterapeuta Dejana Mihajlovića, Opština Herceg Novi priredila je prijem u čast osvajanja srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Barseloni.

"Vi ste djeca Jadrana i ovoga grada i nama je ponos što su takve zvijezde stasale u našem gradu", kazao je predsjednik Opštine Herceg Novi, Dejan Mandić.

On je, čestitajući im na velikom uspjehu, uručio i novčane poklone članovima reprezentacije i dodao da je u osvajanju srebrne medalje dodatni doprinos Herceg Novog i činjenica da je naša reprezentacija praktično cijele pripreme odradila na novom, otvorenom bazenu Jadrana na Škveru.

Reprezentativci su istakli da je posebno zadovoljstvo kada se priznanje dobije od svoga grada i da takva podrška ima posebni značaj.

Na prijemu je istaknuto i nadanje da će ovaj posljednji uspjeh reprezentacije doprinijeti i boljem stanju u domaćim klubovima, koji su u posljednje vrijeme u jako lošem finansijskom stanju, a bez kojih nema ni reprezentativnog vaterpola.

Bonus video: