Organizatori zahvalili učesnicima dočeka

"Vjerujemo da smo u tome i uspjeli organizacijom spektakularnog dočeka na Trgu Republike u Podgorici", navodi se u saopštenju organizatora
98 pregleda 4 komentar(a)
Doček vaterpolista, Foto: Boris Pejović
Doček vaterpolista, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 05.08.2013. 14:22h

Organizatori svečanog dočeka vaterpolo reprezentacije Crne Gore zahvalili su se svim učesnicima manifestacije na podgoričkom Trgu Republike.

Navodi se da im je veliki uspjeh crnogorske vaterpolo reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Barseloni nametnuo obavezu da nacionalne heroje dostojno dočekaju.

"Vjerujemo da smo u tome i uspjeli organizacijom spektakularnog dočeka na Trgu Republike u Podgorici", navodi se u saopštenju organizatora dočeka - Vlade Crne Gore, Crnogorskog olimpijskog komiteta, Glavnog grada i Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore.

Organizator se zahvalio svim estradnim umjetnicima koji su izdvojili dio slobodnog vremena i bez zahtjeva za honorarom učestvovali u programu i Radio televiziji Crne Gore koja je, nakon prenosa utakmica iz Barselone, stavila tačku na špansku odiseju "fantastičnim televizijskim prenosom cjelokupnog jučerašnjeg programa".

"Zahvaljujemo se svim privatnim i gradskim preduzećima koja su pomogla organizovanje ovog skupa, a posebnu zahvalnost dugujemo građanima Podgorice i cijele Crne Gore koji su prošle večeri svojim prisustvom i korektnim ponašanjem dali lekciju svijetu o tome kako se bodri svoj nacionalni tim i kako se proslavljaju vrhunski sportski rezultati. Iščekujući nove podvige naših sportista još jednom se svima zahvaljujemo", piše u saopštenju dostavljenom agenciji MINA.

Bonus video: