PREDSJEDNIK COK-A

Simonović čestitao srebro vaterpolistima

"Hvala vam što ste još jednom, na najljepši mogući način, predstavili svoju zemlju. Vaš uspjeh je primjer svima", kaže se u čestitki Simonovića
75 pregleda 3 komentar(a)
Dušan Simonović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Dušan Simonović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 20.02.2019. 22:18h

Vaterpolisti Crne Gore osvajanjem srebrne medalje dokazali su da su tim za velika takmičenja i velike uspjehe, kazao je predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović.

On je u čestitci upućenoj srebrnim vaterpolistima kazao da su na utakmicama u Barseloni dali golove svojih života i po ko zna koji put obradovali naciju.

"Želio bih da u ime Crnogorskog olimpijskog komiteta, i u svoje lično ime, uputim najiskrenije čestitke Vaterpolo savezu Crne Gore, stručnom štabu, a posebno našim sjajnim momcima povodom uspjeha na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu", piše u čestitci Simonovića.

On je kazao da su vaterpolisti tamo gdje im je uvijek i bilo mjesto - u vrhu svjetskog vaterpola.

"Vaša iskrena predanost i istrajnost dovela vas je tu gdje ste sada i ja vam još jednom od srca čestitam i želim mnogo uspjeha u svijetloj budućnosti koja je pred vama. Hvala vam što ste još jednom, na najljepši mogući način, predstavili svoju zemlju. Vaš uspjeh je primjer svima", kaže se u čestitki Simonovića.