„Montenegro erlajnsa” šalje čarter za ekipu, u nedjelju doček na Trgu Republike

Za nedjelju veče u 21 čas je predviđen svečani doček na Trgu Republike, u organizaciji Vlade, Crnogorskog olimpijskog komiteta, Glavnog grada i Vaterpolo i plivačkog saveza
58 pregleda 63 komentar(a)
Mlađan Janović, Foto: Reuters
Mlađan Janović, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.08.2013. 18:46h

Ka Barseloni sjutra kreću dva aviona „Montenegro erlajnsa” - prvi, koji iz Podgorice leti u podne, zakupila je agencija „Galileo”, dok drugi tri sata kasnije šalje nacionalna avikompanija da bi doveo „ajkule” u Crnu Goru.

Predviđeno je da oba aviona iz Barse krenu nazad oko 1 sat poslije ponoći, a za nedjelju veče u 21 čas je predviđen svečani doček na Trgu Republike, u organizaciji Vlade, Crnogorskog olimpijskog komiteta, Glavnog grada i Vaterpolo i plivačkog saveza.

Vaterpoliste će, sat ranije u Vili Gorica, primiti premijer Milo Đukanović.

„Bord direktora 'Montenegro erlajnsa' je na današnjoj sjednici donio odluku da organizuje čarter let za Barselonu za našu vaterpolo reprezentaciju i stručni stab. U želji da budemo dio pobjedničkog tima, ovim putem izražavamo želju i uvjerenje da će naši zlatni momci osvojiti prvo mjesto tamo gdje njima i našoj državi i pripada. Na ovaj način, nacionalni avioprevoznik ima za cilj da da svoj doprinos ostvarenju istorijskog rezultata crnogorske vaterpolo selekcije i nastavi sa pružanjem podrške svim našim uspješnim sportistima”, piše u saopštenju „Montenegro erlajnsa”.

Bonus video: