Šćepanović: Ovaj meč je nosio pritisak

"Ako želite medalju, ako želite da idete do kraja, morate da pobjeđujete najbolje. Nikad nije lak put do velikog rezultata", istakao je Šćepanović
139 pregleda 3 komentar(a)
Miloš Šćepanović, Foto: Nebojša Mandić
Miloš Šćepanović, Foto: Nebojša Mandić
Ažurirano: 28.07.2013. 11:45h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Barselona - Crna Gora je odradila Kanadu u osmini finala (12:4) i sada mirno čeka duel Srbije i Rumunije (17.30).

Ako se ne desi neka senzacija protivnik Crnoj Gori u četvrtfinalu biće Srbija.

"Mislim da smo na najbolji mogući način odradili ovu utakmicu, u kojoj je zaista ulog bio veliki. Trijumf nad Kanadom vrijedi mnogo, jer su mečevi u osmini finala uvijek opasni, a Kanađani zaista znaju da igraju vaterpolo, iako smo sigurno bolja ekipa od njih", rekao je Miloš Šćepanović, koji je nakon dva meča opet stao na gol Crne Gore.

U taboru "ajkula" vlada zadovoljstvo urađenim protiv Kanađana, ali svi znaju da Svjetsko prvenstvo sada ulazi u najinteresantniji dio i da se narednih dana rješava sve.

"Odgovorno smo odigrali u odbrani, gradili smo pobjedu od prvog minuta, igrali dobro u svakoj četvrtini i najvažnije je da smo ostvarili trijumf bez stresa. Podižemo formu, to je jasno, jer ovo je dugačak turnir, traje praktično 15 dana i nemoguće je od prve utakmice igrati bez greške. Nismo se spremali da budemo najbolji u prvom kolu, već da budemo pravi tokom turnira. Nadam se da najbolje od nas tek slijedi, jer sada je i najpotrebnije da budemo na vrhunskom nivou", kaže Šćepanović.

Kakve su šanse Crnoj Gori protiv Srbije?

"To je najteži mogući protivnik, ali ovo je Svjetsko prvenstvo i put do vrha je jasan. Ako želite medalju, ako želite da idete do kraja, morate da pobjeđujete najbolje. Nikad nije lak put do velikog rezultata", istakao je Šćepanović.

Bonus video: