Pejaković obećava fanatičnost

Rival je Srbija, meč se igra od 15.30 časova po ruskom, odnosno od 13.30 po crnogorskom vremenu
0 komentar(a)
Ažurirano: 05.07.2013. 08:58h

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore danas startuje na Univerzijadi u Kazanju, a prvi protivnik je možda i najteži, iako stručni štab u ovom trenutku nije upoznat sa snagom konkurenata na turniru.

Rival je Srbija, meč se igra od 15.30 časova po ruskom, odnosno od 13.30 po crnogorskom vremenu.

"Znamo da su u sastavu Srbije Rackov, Rašović, Dedović... Ali, moraćemo da kroz samu utakmicu upoznajemo protivnika. Mi nismo imali zvanične provjere, polako se uigravamo, zato je i nezahvalno prognozirati kakvi su nam dometi. Obećavamo samo veliku, fanatičnu borbu, jer nam motiva ne nedostaje - rekao je selektor univerzitetske reprezentacije Drago Pejaković.

Okosnicu tima Crne Gore svakako čine golman Dejan Lazović, te tandem napadača Miljan Popović - Nikola Marković. Njih trojica su učestvovala na finalnom turniru Svjetske lige sa seniorskom reprezentacijom.

"Oni su naši lideri, sigurno je da nam daju sigurnost. Imamo problem sa Markovićem, jer se nakon napornog puta požalio na bolove u leđima, zato nije juče trenirao, ali se nadam da će moći da zaigra na startu", naglasio je Pejaković.

Pored Crne Gore i Srbije, u grupi su još i Italija, Belgija, Brazil i SAD. U drugoj grupi se nalaze Mađarska, Rusija, Australija, Kanada, Japan i Gruzija. Plasman u četvrtfinale će obezbijediti po četiri prvoplasirane ekipe.

Bonus video: