Mlađana i Reko dijeli samo potpis

Janović i Reko su ugovorili otprilike sve, sada su ostali samo još detalji koje 29-godišnji Kotoranin može da sredi isključivo sa Gabrijeleom Volpijem
0 komentar(a)
Mlađan Janović, Foto: Reuters
Mlađan Janović, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.07.2013. 06:58h

Mlađan Janović će danas gotovo sigurno postati novi vaterpolista Pro Reka, čeka se samo dogovoreni telefonski poziv od strane glavnog finansijera Đenovljana Gabrijelea Volpija i posao će biti sklopljen.

"Vijesti" su i prije dvije sedmice pisale da je transfer realan, a kako saznajemo, Mlađan i Reko su ugovorili otprilike sve, sada su ostali samo još detalji koje 29-godišnji Kotoranin može da sredi isključivo sa Volpijem.

Janović je prethodne tri sezone bio član Savone, po statistici je bio najbolji stranac u italijanskom vaterpolu i odlazak u Reko može da se okarakteriše kao posao karijere za igrača koji je Crnu Goru vodio do jedine dvije medalje na velikim takmičenjima - zlata na Evropskom prvenstvu u Malagi, te srebra u Ajndhovenu kada je proglašen i za najboljeg igrača turnira.

Sedmostruki prvak Evrope je prije nekoliko dana angažovao Aleksandra Ivovića, na listi mogućih pojačanja je i Boris Zloković, a šuška se da Volpi želi i kapitena "ajkula" Nikolu Janovića.

Tako je vrlo moguće da Reko od naredne sezone igra po notama Crnogoraca.

Bonus video: