Mišić otpao zbog povrede ramena

U ruski Čeljabinsk će putovati 13 igrača, a glavna promjena je što je sa spiska otpao Saša Mišić, centar mađarskog Debrecina koji je prije nekoliko dana na treningu povrijedio rame
1 komentar(a)
Saša Mišić, Foto: Vesko Belojević
Saša Mišić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 07.06.2013. 13:13h

Selektor vaterpolo reprezentacije Ranko Perović danas je odredio spisak igrača na koje računa za finalni turnir Svjetske lige.

U ruski Čeljabinsk će putovati 13 igrača, a glavna promjena je što je sa spiska otpao Saša Mišić, centar mađarskog Debrecina koji je prije nekoliko dana na treningu povrijedio rame.

Povreda Mišića nije nimalo naivna, pa je sada pod znakom pitanja i njegov nastup na Svjetskom prvenstvu narednog mjeseca u Barseloni.

Umjesto Mišića, koji je bio jedini klasični centar u sastavu, pozvan je Nikola Marković iz Primorca, koji je odigrao četiri od ukupno šest utakmica u regularnom dijelu Svjetske lige.

Zbog povrede Mišića je "aktiviran" i Uroš Čučković, koji je tek prije nekoliko dana završio klupske obaveze sa Partizanom...

U Čeljabinsk idu: Miloš Šćepanović, Dejan Lazović, Draško i Darko Brguljan, Vjekoslav Pasković, Antonio Petrović, Filip Klikovac, Luka Sekulić, Dragan Drašković, Radovan Latinović, Miljan Popović, Nikola Marković i Uroš Čučković.

Crna Gora će u Čeljabinsku igrati u grupi A sa Mađarskom, SAD i Japanom, koji je i prvi protivnik na turniru u utorak.

Grupu B, s druge strane, čine Srbija, Rusija i Kina.

Bonus video: