Budvani osvojili turnir u Novom

Tim Petra Vica je u polufinalu savladao Primorac nakon produžetaka (7:6), a u finalnom meču je bio bolji od Juga, koji s klupe predvodi proslavljeni as Mile Smodlaka, sa ubjedljivih 13:6
0 komentar(a)
Budva, Foto: Privatna arhiva
Budva, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 22.04.2013. 16:00h

Vaterpolisti Budve rođeni 1997. i 1998. godine osvojili su turnir "Olimpijske nade" koji je prethodnog vikenda odigran na otvorenom bazenu na Škveru u Herceg Novom.

Tim Petra Vica je u polufinalu savladao Primorac nakon produžetaka (7:6), a u finalnom meču je bio bolji od Juga, koji s klupe predvodi proslavljeni as Mile Smodlaka, ubjedljivim rezultatom 13:6.

U meču za trofej je briljirao Blažo Mitrović sa šest golova, po dva su postigli Aleksandar Radanović, Bogdan Vujašević i Luka Ćupić, a jedan Nikola Tomanović.

"Presudan je bio meč protiv Primorca koji smo morali da pobijedimo, jer smo izgubili nekoliko vezanih utakmica od Kotorana i bili smo pod pritiskom. Protiv Juga smo malo slabije počeli, bili smo u grču, ali je kasnije sve došlo na svoje. Zajedništvo unutar tima nam je pomoglo da pobijedimo u oba susreta i osvojimo", rekao je centar Budve Luka Ćupić.

Treće mjesto na turniru je pripalo Jadranu koji je savladao Primorac rezultatom 12:4.

Bonus video: