Popović: Samo pobjeda u Atini

"Grčka nam baš i ne leži, pokazalo se to i ranije na velikim takmičenjima, ali nadam se da od sada kreće naša serija trijumfa u međusobnim mečevima, rekao je mladi Miljan Popović
306 pregleda 0 komentar(a)
Miljan Popović, Foto: Veselin Belojević
Miljan Popović, Foto: Veselin Belojević
Ažurirano: 26.03.2013. 17:01h

Crna Gora kreće u završnicu regularnog dijela Svjetske lige, a prvi od posljednja dva meča izabranici Ranka Perovića odigraće sjutra u Atini protiv Grčke.

"Ajkule" su u prvom meču u Budvi prilično teško pobijedile Helene (11:8), ali će ovog puta posao biti još komplikovaniji - potrebno je da crnogorski vaterpolisti dokažu da mogu da se nadmeću sa opasnim protivnikom i bez Aleksandra Ivovića koji je pošteđen od strane stručnog štaba.

"Ući ćemo u meč sa ciljem da pobijedimo. Neće biti Ivovića, to je hendikep, ali vjerujem da njegov izostanak možemo da nadoknadimo. Grčka nam baš i ne leži, pokazalo se to i ranije na velikim takmičenjima, ali nadam se da od sada kreće naša serija trijumfa u međusobnim mečevima, rekao je mladi Miljan Popović.

Kao što je poznato, Crna Gora je lider u grupi A (ima sve četiri pobjede) i potreban joj je bod iz dva posljednja duela u grupi (u subotu je protivnik Turska u Herceg Novom) kako bi izborila finalni turnir.

"Prva četiri meča smo odigrali zaista kvalitetno, to je jasno i kada se vidi da smo nadigrali i pobijedili Hrvatsku dva puta. Nadam se da i u Atini možemo da nastavimo seriju dobrih rezultata, iako nas ne čeka nimalo lak posao", dodao je jedan od lidera Primorca.

Bonus video: