I mladi Marko Konatar na spisku Perovića

Perović je saopštio imena 16 igrača na koje računa, a među njima je i Marko Konatar, 16-godišnji bek Budve i jedan iz plejade talenata koje je lansirao ovaj tim
215 pregleda 0 komentar(a)
Marko Konatar, Foto: Privatna arhiva
Marko Konatar, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 19.03.2013. 21:51h

Crnogorski vaterpolisti 27. i 30. marta završavaju nastup u regularnom dijelu Svjetske lige. Timu Ranka Perovića je u duelima sa Grčkom u Atini i Turskom kod kuće dovoljan i bod da obezbijede finalni turnir, ali niko i ne sumnja da će „ajkule” upisati makar jednu pobjedu i proslaviti odlazak u ruski Čeljabinsk.

Perović je saopštio imena 16 igrača na koje računa, a među njima je i Marko Konatar, 16-godišnji bek Budve i jedan iz plejade talenata koje je lansirao ovaj tim.

Pored Konatara, koji ima priliku da debituje, na spisku su provjerene snage koje su iznijele Svjetsku ligu, s tim što u sastavu nema Predraga Jokića. Vraća se Uroš Čučković koji se oporavio od mononukleoze, a poziv je dobio i Nemanja Vico.

Spisak - golmani: Miloš Šćepanović (Jadran), Dejan Lazović (Budva).

Bekovi: Aleksandar Ivović (Jug), Antonio Petrović (Savona), Draško Brguljan (Vašaš), Dragan Drašković, Marko Konatar (Budva), Radovan Latinović (Jadran), Uroš Čučković (Partizan).

Spoljnji: Vjekoslav Pasković (Galatasaraj), Nikola Marković, Miljan Popović (Primorac), Luka Sekulić (Boljasko).

Centri: Saša Mišić (Debrecin), Filip Klikovac (Promogest Kaljari), Nemanja Vico (Partizan).

Bonus video: