Budva sprema revanš "žapcima"

Budvanima duel protiv Mladosti stiže nakon poraza u Dubrovniku od Juga kojem su prethodile četiri vezane pobjede
77 pregleda 1 komentar(a)
Milan Tičić, Foto: Zoran Đurić
Milan Tičić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 13.03.2013. 12:07h

Budva je u Zagrebu u prvom dijelu sezone potpuno podbacila, u decembru je (istina, nekompletna) poražena od Mladosti sa 15:6, pa joj specijalni motiv večeras nije potreban - tim Draga Pejakovića želi da dokaže „žapcima” da je od tada mnogo ozbiljnija ekipa i da razlika u kvalitetu nije baš tolika.

Budvanima duel protiv Mladosti stiže nakon poraza u Dubrovniku od Juga kojem su prethodile četiri vezane pobjede.

"Očekujem dobru utakmicu, pokušaćemo da pobijedimo i potvrdimo da smo u dobroj fortmi. Možemo da igramo rasterećeno, praktično smo osigurali fajnl-for i možemo da se nadigravamo sa odličnim protivnikom", rekao je kapiten Budve Milan Tičić.

Budva trenutno ima četiri boda manje od tima iz Zagreba, a do kraja je ostalo još četiir kola.

- Bio treći ili četvrti ne mijenja ništa, ali bi voljeli da budemo što bolje plasirani - dodao je bivši crnogorski reprezentativac.

KOTORANI žele tri boda

Duel sa splitskim Jadranom biće pretposljednji za Primorac kod kuće u Jadranskoj ligi, a s obzirom na to protiv Juga u Kotoru nemaju šta da traže u posljednjem kolu, onda je jasno zašto tim Veljka Uskokovića večeras želi pobjedu.

"Meč Jadranom je posljednji u kojem smo favoriti, jer do kraja igramo protiv Primorja, Mladosti i Juga. Vjerujem da možemo da ostvarimo tri boda i upišemo sedmu pobjedu u regionalnom takmičenju", istakao je Miljan Popović.

Parovi 19. kola: Budva - Mladost (18), Primorac - Jadran Split (19), Triglav - Šibenik (19.30), POŠK - Jug (20), Medvešćak - Primorje (20.45). Juče: Mornar - Jadran HN 9:7.

Bonus video: