Budva gost Jugu: Pobjednik je unaprijed poznat

Tim Draga Pejakovića samo čudom može da izbjegne ubjedljiv poraz protiv hrvatskog velikana koji dijeli prvo mjesto sa Primorjem, od kojeg ima i jedini poraz do sada
71 pregleda 1 komentar(a)
Budva, Foto: Zoran Đurić
Budva, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 06.03.2013. 12:18h

Budva večerašnjim gostovanjem u Dubrovniku zatvara krug jer joj je meč u Gružu posljednji (od ukupno četiri ove sezone u regularnom dijelu) gdje unaprijed zna da je sve izgubljeno.

Jug je, dakle, veliki favorit, tim Draga Pejakovića samo čudom može da izbjegne ubjedljiv poraz protiv hrvatskog velikana koji dijeli prvo mjesto sa Primorjem, od kojeg ima i jedini poraz do sada.

"U ovakvim mečevima smo rasterećeni, znamo da nemamo šta da izgubimo s obzirom na to koliko je jak naš protivnik. Jug je moćna ekipa, možda i najbolja u Evropi, puna igrača svjetske klase i čeka nas jako težak posao. Ipak, idemo u Dubrovnik da igramo onako kako želimo i da se ne opterećujemo konačnim ishodom", rekao je bek Budve Dragan Drašković.

Zbog svega navedenog, Budvani se već sada okreću pripremi za utakmicu protiv Mladosti koja se igra naredne srijede u crnogorskoj metropoli turizma. Duel sa Zagrepčanima će odlučivati o trećem mjestu u Jadranskoj ligi.

"Ostala su još četiri kola do kraja i vjerujem da ćemo poslije Juga pobijediti sve preostale mečeve. U seriji smo dobrih rezultata i siguran sam da ćemo do kraja regularnog dijela zadržati taj nivo", dodao je Drašković.

Meč Juga i Budve se igra ranije od ostalih jer Dubrovčani za vikend imaju obaveze u Ligi šampiona (sastaju se sa holandskim Šurmanom).

Parovi 18. kola - danas: Jug - Budva (18 časova). Subota: Triglav - Primorac, Mladost - Mornar, Primorje - POŠK, Jadran ST - Medvešćak. Nedjelja: Šibenik - Jadran HN.

Bonus video: