Budva sa Triglavom, klub suspendovao Nikolu Vukčevića

Razlog zašto u timu nema Vukčevića nije samo povreda - kako saznajemo, prvi centar Budve je suspendovan i već dva dana ne trenira sa prvim timom
0 komentar(a)
Nikola Vukčević, Foto: Luka Zeković
Nikola Vukčević, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 28.02.2013. 12:40h

Zaostali meč 15. kola Jadranske lige u vaterpolu između Budve i Triglava odigraće se večeras od 18 časova na bazenu "Dragan Trifunović".

Duel dva tima je trebalo prvobitno da se odigra prošle srijede, ali je odložen na zahtjev Triglava, jer je, kako je saopštila Jadranska liga, veći dio igrača tog tima bilo sa reprezentacijom Slovenije na pripremama za kvalifikacioni turnir za predstojeće Evropsko prvenstvo 2013. u Budimpešti.

Budva je svakako favorit protiv Slovenaca, a pobjedom bi potvrdila četvrto mjesto i razliku u odnosu na petoplasirani POŠK uvećala na šest bodova. Istovremeno, tim Draga Pejakovića bi prišao Mladosti (koja je na trećem mjestu) na samo bod.

"Očekujem pobjedu, iako ćemo ponovo biti oslabljeni. Ali, taj problem nas prati tokom sezone i naučili smo da se nosimo s njim. Znam da će svi koji budu igrali dati maksimum, zato vjerujem da bodovi ostaju u Budvi", rekao je Pejaković.

Najavljeno je da se u tim vraća kapiten Milan Tičić, ali opet neće biti povrijeđenih Nikole Vukčevića i Damira Crepulje, kao ni mladog Milorada Radunovića.

"U Makarskoj smo u prošlom kolu dokazali da i mladi igrači znaju da preuzmu odgovornost. To je naša najveća pobjeda, jer su oni budućnost kluba i ovo je sezona njihovog stasavanja", dodao je Pejaković.

Budvani su, inače, u dobroj seriji - u posljednjih sedam mečeva su ostvarili pet pobjeda i po poraz (očekivani od Primorja) i remi sa POŠK-om u Splitu.

Klub suspendovao Vukčevića

Razlog zašto u timu nema Nikole Vukčevića nije samo povreda - kako saznajemo, prvi centar Budve je suspendovan od strane kluba i već dva dana ne trenira sa prvim timom.

Navodno, klub nije zadovoljan načinom na koji popularni Bobek ispunjava profesionalne obaveze tokom sezone, pa je preuzeo radikalne mjere.

Vukčević je ove sezone imao problema sa povredama i prehladama, trenutno je van stroja zbog bolova u ramenu, ali su čelnici kluba izgleda izgubili strpljenje.

Bonus video: