Jadran izgubio od imenjaka u Makarskoj

Prvobitno je trebalo da se igra na bazenu u Poljudu, ali kako zbog pucanja instalacionih cijevi nisu stečeni uslovi, pa je duel kasnio 60 minuta i organizator je bio prinuđen da promijeni mjesto za odigravanje
1 komentar(a)
Miloš Šćepanović, Foto: Boris Pejović
Miloš Šćepanović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 16.02.2013. 20:54h

Jadran iz Herceg Novog je izgubio od imenjaka iz Splita (10:8), a kuriozitet je da je meč između ova dva tima odigran u Makarskoj.

Naime, prvobitno je trebalo da se igra na bazenu u Poljudu, ali zbog pucanja instalacionih cijevi nisu stečeni uslovi za odigravanje, pa je utakmica kasnila 60 minuta. Organizator je bio prinuđen da preseli ekipe u 60-ak kilometara udaljenu Makarsku...

Inače, u tri četvrtine je viđena gotovo izjednačena predstava, a Splićani su u drugoj dionici stvorili razliku od dva gola koja im je na kraju donijela 5. pobjedu u regionalnom takmičenju. Dva rivala su prije ove utakmice dijelili osmo mjesto sa po 13 bodova...

Najefikasniji u sastavu Novljana bio je Ivan Krizman koji je dao četiri gola, dok je najbolji pojedinac bio golman Miloš Šćepanović - kapiten tima sa Škvera je upisao čak 16 odbrana.

Jadran ST - Jadran HN 10:8 (2:2, 3:1, 3:3, 2:2)

Makarska - Gradski bazen. Gledalaca: 200. Sudije: Štampalija, Copić (Hrvatska). Igrač više: Jadran ST 9 (4), Jadran HN 10 (4). Peterci: Jadran HN 1 (-).

Jadran Split: Kačić, Jaić, Gluhaić, Kaleb, Sarić 2, Bezić, Santini 3, Milardović, Visković 2, Rabadan 1, Lisica, Peričić, Vlaić (devet odbrana, Tonković 2.

Jadran HN: Šćepanović (16 odbrana), Ćirović, Giga, Tešanović, Vidović 1, Pješivac, M. Porobić, Sarić, Latinović 2, I. Porobić, Pasuljević, Tomašević 1, Popadić, Krizman 4.

Bonus video: