Radović operisao rame

"Važno je da se taj njegov problem riješi kvalitetno i da nastavi da igra kad se u potpunosti oporavi", rekao je Gojković
111 pregleda 1 komentar(a)
Aleksandar Radović, Foto: Savo Prelević
Aleksandar Radović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.01.2013. 09:58h

Naš vaterpolo reprezentativac, član hercegnovskog Jadrana, Aleksandar Radović prije dva dana operisao je povrijeđeno rame.

"Ljekari su kazali da je sve proteklo kako treba i zadovoljni su - kazao nam je trener Jadrana, Vladimir Gojković, koji do kraja sezone neće moći da računa na svoga najboljeg igrača:

"Sa tom operacijom njemu nema igre do kraja sezone, ali to je manje bitno. Važno je da se taj njegov problem riješi kvalitetno i da nastavi da igra kad se u potpunosti oporavi", rekao je Gojković.

Njegova ekipa u subotu u okviru 11. kola Triglav Jadranske vaterpolo Lige gostuje u Zagrebu ekipi Medvešćaka.

"Ovu pauzu od petnaest dana bez utakmica iskoristili smo da se što bolje spremimo, a u tome nam je pomogao francuski Monpelje koji je bio ovdje na pripremama. Radili smo dosta dobro, ali je Medvešćak ekipa koja doboro igra na svom bazenu, dobili su tamo Primorca i vrlo je teško igrati na njihovom bazenu u Zagrebu. Međutim, iako nismo u situaciji da bilo kome prijetimo, ukoliko odigramo na našem maksimumu sigurno možemo da im pariramo. U svakom slučaju ukoliko nam se ukaže prilika, pokušaćemo svom snagom da dobijemo taj meč", kaže trener ekipe sa Škvera.

U sastavu Jadrana, poslije neigranja na prethodnoj utakmici kući protiv POŠK-a, na golu će ponovo biti kapiten Miloš Šćepanović.

"On se oporavio od virusa i počeo je lagano da trenira. Svakako da nije u punoj formi, jer nije trenirao sve ovo vrijeme, ali će sigurno na svoje iskustvo, znanje i neku svježinu moći da uradi dosta. Ne očekujemo da to bude na nivou kada je maksimalno spreman, ali svakako da njegov povratak na gol mnogo znači", kazao je Gojković.

Bonus video: