Saša Mišić debituje, povratak Jokića

Na spisku je i Predrag Jokić koji nije igrao za reprezentaciju od Olimpijskih igara i sada "aktiviran" prije svega zbog problema "ajkula" na bekovskoj poziciji...
62 pregleda 3 komentar(a)
Vaterpolisti Crne Gore, Foto: Zoran Đurić
Vaterpolisti Crne Gore, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 22.01.2013. 19:04h

Crnogorske vaterpoliste pretposljednjeg dana januara i 2. februara čekaju dueli nakon kojih će biti poznata sudbina u Svjetskoj ligi.

Prvi rival je Turska, protiv koje su bodovi već upisani, a tri dana nakon gostovanja u Istanbulu tim Ranka Perovića čeka direktan okršaj za plasman na finalni turnir - utakmica protiv Hrvatske u Kotoru.

Perović je danas saopštio spisak od 16 igrača na koje će računati za ove dvije utakmice na kojem i nema iznenađenja. Očekivano, među 16 vaterpolista nalazi se i Saša Mišić, centar Debrecina koji će debitovati protiv Turske...

Na spisku je i Predrag Jokić koji nije igrao za reprezentaciju od Olimpijskih igara. As Partizana je sada "aktiviran" prije svega zbog problema "ajkula" na bekovskoj poziciji, jer je Uroš Čučković obolio od mononukleoze, a Aleksandar Radović je povrijeđen.

Crnogorski vaterpolisti će se okupiti 28. januara u Kotoru...

Pored Mišića i Jokića na spisku su još: Miloš Šćepanović, Dejan Lazović, Aleksandro Kralj, Antonio Petrović, Aleksandar Ivović, Dragan Drašković, Luka Sekulić, Vjekoslav Pasković, Darko i Draško Brguljan, Miljan Popović, Nikola Marković, Radovan Latinović i Filip Klikovac.

Bonus video: