Budva gostuje splitskom Mornaru

Budvani u lovu na treće mjesto moraju da pobjeđuju protivnike kao što je Mornar ma gdje god da se igra...
0 komentar(a)
Pejaković, Foto: Boris Pejović
Pejaković, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 09.01.2013. 09:58h

Pretposljednje kolo prvog dijela sezone u regionalnom takmičenju će se kompletirati večeras utakmicama u Splitu i Zagrebu - Budva na bazenu u Poljudu gostuje Mornaru, a u glavnom gradu Hrvatske se sastaju Mladost i Medvešćak.

Budvani u lovu na treće mjesto moraju da pobjeđuju protivnike kao što je Mornar ma gdje god da se igra, ali kako je poznato da splitski klubovi kod kuće mogu da se nose sa svima (u ovoj ligi jedino su Jug i Primorje apsolutni favoriti) onda je jasno da sastav Draga Pejakovića čeka sve samo ne rutinski posao u Dalmaciji...

"Mislim da sve zavisi od nas. Veoma smo motivisani, željni dokazivanja i želimo da pobjedom otvorimo 2013. godinu. Mornar je opasan domaćin, u Splitu nikada nije lako, ali vjerujem u svoje momke i očekujem kvalitetnu utakmicu s naše strane", rekao je Pejaković.

Zdravstveni problemi ni ovog puta nisu zaobišli crnogorskog vicešampiona.

"Radunović i Đurđić nisu u sastavu, zbog bolesti su nam se tek prije dva dana priključili Lobov, Edvards i Kruzija, ali se nadam da nam to neće predstavljati problem u ovoj utakmici", jasan je Pejaković.

Budva bi pobjedom došla na treće mjesto koje u ovom trenutku pomalo iznenađujuće čuva POŠK.

"POŠK je savladao Mladost i Jadran u posljednja dva meča i skočio na tabeli. Na nama je da odgovorimo i dođemo do pozicije koja nam po mom mišljenju i pripada", istakao je trener Budve.

Bonus video: