Jadran dočekuje Mornar: Samo da ne bude euforije

U osmom kolu regionalnog takmičenja, poslije odbrane trofeja pobjednika Kupa, Jadran dočekuje splitski Mornar koji trenutno ima isti broj bodova kao i ekipa sa Škvera
0 komentar(a)
Jadran, Foto: Boris Pejović
Jadran, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 14.12.2012. 12:40h

Poslije mjesec pauze, naši vaterpolo klubovi vraćaju se obavezama u Jadranskoj ligi.

U osmom kolu regionalnog takmičenja, poslije odbrane trofeja pobjednika Kupa, Jadran dočekuje splitski Mornar koji trenutno ima isti broj bodova kao i ekipa sa Škvera.

"Mi ćemo, naravno, ići na pobjedu u ovom meču. Međutim, kod njih se nikada ne zna kako će odigrati, jer imaju dobar sastav, ali i dosta oscilacija u igri. S druge strane, mi moramo ići na pobjedu na našem bazenu i trudićemo se da damo maksimum. Ono što jedino može biti naš problem je pitanje kako ćemo se vratiti iz euforije zbog osvajanja Kupa i koliko će to uticati na našu koncentraciju".

"Nadam se da ćemo uspjeti da budemo skoncentrisani, jer smo se pripremali zaista dobro i za ovaj meč, gledali smo dosta snimaka i mislim da imamo taktiku i za igru protiv Mornara", rekao je Ivan Krizman, jedan od najzaslužnijih što je Jadran uspio da i ove godine u vitrine na Škver donese pehar osvajača Kupa Crne Gore.

Utakmica Jadran-Mornar počinje u 19.30 sati, a ulaz na bazen Instituta Igalo je i za ovu utakmicu besplatan.

Večeras se igra i meč između Juga i POŠK-a. Sjutra se sastaju Jadran Split – Primorac, Mladost – Budva, Primorje – Medvešćak, Šibenik – Triglav.

Bonus video: