Jadran čeka Budvu ili Primorac

Primorac je nakon pobjede od 7:5 u prvom meču za korak bliži okršaju sa Jadranom koji će večeras protiv Katara samo potvrditi plasman u finale.
82 pregleda 3 komentar(a)
Budva - Primorac_1, Foto: R. MILIĆ
Budva - Primorac_1, Foto: R. MILIĆ
Ažurirano: 28.11.2012. 10:24h

Jedan finalista Kupa je već poznat, Budva i Primorac večeras u crnogorskoj metropoli turizma odlučuju o drugom učesniku.

Primorac je nakon pobjede od 7:5 u prvom meču za korak bliži okršaju sa Jadranom koji će večeras protiv Katara samo potvrditi plasman u finale.

Kotorani su, dakle, u maloj prednosti, ali derbi je derbi, zato se čeka i reakcija Budve čije su ambicije jasne - želi duplu krunu u domaćim okvirima.

"Imamo dva gola minusa, ali mislim da momci imaju snage da proekrenu stvari. Imali smo dva sastanka kako bi „sredili” glave i uvidjeli gdje smo pravili greške u prvoj utakmici. U Kotoru nam koncentracija nije bila na nivou, na tome treba najviše da poradimo kako ne bismo dozvolili jeftine golove Primorcu", rekao je trener Budve Drago Pejaković.

Ipak, u Budvi znaju da nije lako nadoknaditi dva gola minusa...

"Primorac je ekipa koja drži visok ritam do posljednjeg trenutka. Čeka nas težak posao, ali imamo svoje adute. Ne predajemo se i od prvog sekunda idemo na pobjedu", kazao je Pejaković.

S druge strane, Primorac je pokazao da ima recept za Budvane.

"Mislim da je pobjeda od dva razlike u prvom meču dovoljna za prolaz u finale, ali to ne znači da će nam biti lako. Naprotiv, očekujemo reakciju Budve i prepuštamo joj ulogu favorita. Domaći bazen ima veliku ulogu, zato je i Budva u prednosti, ali takođe je i pod većim pritiskom od nas. Vidjećemo, očekujem povoljan rezultat i nadam se ulasku u finale", istakao je ponajbolji igrač Primorca ove sezone Nikola Marković.

Duel u Budvi je zakazan za 18 časova, a meč Katara i Jadrana počinje sat kasnije.

Bonus video: