Budva bolja od splitskog Jadrana

Dejan Lazović upisao 21 odbranu, dok je Nikola Vukčević sa pet golova bio najefikasniji na meču...
53 pregleda 0 komentar(a)
Budva, Foto: V. BELOJEVIĆ
Budva, Foto: V. BELOJEVIĆ
Ažurirano: 20.10.2012. 19:28h

Budva je odigrala najbolji meč ove sezone i rezultat nije mogao da izostane - u crnogorskoj metropoli turizma je pao splitski Jadran (14:7) u meču koji su obilježili golman Dejan Lazović i centar Nikola Vukčević.

Mladi čuvar mreže je pokazao sav potencijal, upisao je čak 21 odbranu, dok je popularni Bobek briljirao u napadu sa pet golova.

I, logično, kada je imao dva takva pojedinca u timu, crnogorski vicešampion nije imao problema da upiše treću pobjedu u regionalnom takmičenju ove sezone (ima još po remi i poraz).

"Lazović je bio fenomenalan, Vukčević je bio dominantan u duelima protiv bekova Jadrana. Opet su dobru minutažu dobili i igrači iz Budvinog podmlatka i opravdali je i mislim da ćemo igrati sve bolje, jer imamo dosta novih igrača", rekao je trener Budve Drago Pejaković.

U drugoj četvrtini nije pao nijedan gol, u trećoj čak 10 (6:4).

"Ne sviđa mi se to što smo primili četiri gola, mnogo je od ovakvog protivnika. Moramo da svedemo to na manji broj, jer nismo ekipa koja može da postigne mnogo golova. Neće biti uvijek kao večeras", kazao je Pejaković.

Ostali rezultati

Mladost - Šibenik 19:5

Mornar - Primorje 8:16

POŠK - Triglav 10:9

Ranije

Medvešćak - Primorac 14:11

Jadran HN - Jug 5:14.

Budva - Jadran Split 14:7 (5:1, 0:0, 6:4, 3:2)

Budva - Bazen "Dragan Trifunović". Gledalaca: 200. Sudije: Abramović (Kotor), Savinović (Dubrovnik). Igrač više: Budva 3 (2), Jadran Split 7 (3). Peterci: Budva 1 (1), Jadran Split 1 (-).

Budva: Lazović (21 odbrana), Crepulja 2, Konatar, Đurđić, Tičić, Lobov 2, Kruzija 1, Vukčević 5, Radunović 1. Ivančević 1, Drašković 2, Edvards, Ćetković.

Jadran Split: Kačić (šest odbrana), Nikša, Gluhaić, Saratlija, Žanetić, Bezić 1, Santini, Milardović, Visković 5, Rabadan 1, Banovac, Peričić, Kaleb, Tonković.

Bonus video: