Lazović: Sve zavisi od nas

"Tri boda bi nam puno značila, kako bi i mlađi igrači stekli samopouzdanje pred teško gostovanje Medvešćaku”, rekao je golman Budvana Dejan Lazović
85 pregleda 0 komentar(a)
Vaterpolisti Budve, Foto: Vesko Belojević
Vaterpolisti Budve, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 20.10.2012. 11:41h

Budva je gostovanje u Kranju u prošlom kolu preživjela bez tri najiskusnija igrača (Milan Tičić, Nikola Vukčević i Damir Crepulja), primila je samo četiri gola i isti recept mora da primijeni i večeras protiv Jadrana iz Splita - odbrana bi opet trebalo da bude segment koji bi Budvanima trasirao put ka trijumfu.

Tim Draga Pejakovića je do sada odigrao dva meča na svom bazenu - na startu je bio bolji od POŠK-a, a onda je razočarao u duelu s Primorcem u kojem je u posljednjim sekundama izvukao remi. Večeras se ambicije znaju - to je trijumf. Iako Splićani nisu tim za potcjenjivanje.

“Jadran je odlična ekipa. Predvodi je bivši igrač Budve Ivan Žanetić, a Splićani takođe imaju još nekoliko mladih igrača koji su jako dobri. Očekujem neizvjestan meč. Sigurno da idemo na pobjedu, očekujem da prvi put ove sezone budemo kompletni, jer se u tim vraća oporavljeni Damir Crepulja koji je imao povredu zadnje lože. On će nam svakako biti od velike pomoći”, poručio je golman Budve Dejan Lazović i ističe da je njegov tim favorit.

“Ako ispoštujemo sve dogovore, mislim da trijumf neće doći u pitanje. Sve zavisi od nas. Tri boda bi nam puno značila, kako bi i mlađi igrači stekli samopouzdanje pred teško gostovanje Medvešćaku”, dodao je reprezentativni čuvar mreže.

Parovi 5. kola

Mladost - Šibenik (18)

Budva - Jadran Split (19)

Mornar - Primorje (19)

POŠK - Triglav (20.30)

Juče

Medvešćak - Primorac 14:11

Ranije

Jadran - Jug 5:14

Bonus video: