Sarić: Ovakvi mečevi su najvažniji

Utakmica s mnogo oscilacija i grešaka svakako ne bi smjela da se ponovi i večeras ako Novljani žele da upišu drugu pobjedu u sezoni.
0 komentar(a)
Jadran_1, Foto: V. BELOJEVIĆ
Jadran_1, Foto: V. BELOJEVIĆ
Ažurirano: 10.10.2012. 08:48h

Ubjedljiv poraz od Mladosti od devet golova razlike najavio je koliko teška sezona čeka Jadran u regionalnom takmičenju.

Utakmica s mnogo oscilacija i grešaka, što na kraju krajeva i nije neočekivano za mladi tim iz Herceg Novog, svakako ne bi smjela da se ponovi i večeras ako Novljani žele da upišu drugu pobjedu u sezoni.

U goste dolazi imenjak iz Splita, ekipa koja nije za potcjenjivanje.

"Nakon utakmice u Zagrebu, koju smo odigrali ispod očekivanja, moramo da se vratimo na pravi kolosijek. Splićani su u našem rangu i moramo da pravim zalaganjem i trudom uđemo u meč koji je za nas možda jedan od najvažnijih. Mislim da ova mlada ekipa ima snage i volje da ide na pobjedu", rekao je Jadranov napadač Jovan Sarić.

Tim Vladimira Gojkovića je u pripremnom periodu u dva navrata savladao današnjeg protivnika, ali Sarić vjeruje da mečevi na turnirima u Splitu i Sarajevu nemaju nikakve sličnosti sa ovim u trećem kolu Jadranske lige.

"To je bio pripremni period i ne smijemo da se zavaravamo. Bili smo bolji na oba turnira, ali ovo je takmičarska utakmica i potpuno drugačije ulazimo u nju. Od samog početka moramo da pokušamo da nametnemo svoju igru, da se maksimalno skoncentrišemo i da ne dozvolimo oscilacije. Nadam se da ćemo pokazati da možemo da budemo na nivou iz prvog kola i meča sa Primorcem i da ćemo uzeti nove bodove na našem bazenu", dodao je Sarić.

Bonus video: