Aleksandar Ivović najbliži Jugu

"Reko mi je ponudio mnogo manje novca nego što sam imao do sada. Ako ostane na tome, ako ne poboljšaju ponudu, mislim da ću tražiti novu sredinu, jer imam nekih ponuda", rekao je Ivović
0 komentar(a)
Ivović, Foto: Reuters
Ivović, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.08.2012. 15:33h

Odlaskom glavnog finansijera Gabrijelea Volpija iz Pro Reka slavni italijanski klub je upao u probleme. Đenovljani su otkazali nastup u svim evropskim takmičenjima, a budućnost igrača je i dalje nejasna.

Aleksandar Ivović nije siguran da li ostaje u Italiji, ali makar ima opcije...

"Bio sam u kontaktu s ljudima iz kluba i ponudili su mi mnogo manje novca nego što sam imao do sada. Ako ostane na tome, ako ne poboljšaju ponudu, mislim da ću tražiti novu sredinu, jer imam nekih ponuda", rekao je Ivović.

Gdje vidiš sebe naredne sezone?

"Ima nekih nagovještaja da odem u Jug. Očekivali su da im se vrati Sandro Sukno, ali je on završio u Primorju, tako da bi moj dolazak bio kao neki odgovor Riječanima. Vidjećemo šta će biti, jer Jugu je i potreban bek, imaju samo Andru Bušljea", kazao je Ivović.

Jug je već pojačao Amerikanac Toni Azevedo, član Dubrovčana je i crnogorski kapiten Nikola Janović, a Ivović bi bio treći stranac u timu, taman toliko je i dozvoljeno.

Bonus video: