Jug osporava prelazak Sandra Sukna u Primorje

"U ugovoru stoji da Sukno nakon što završi sa Rekom dođe godinu u Jug, kao i da ne smije da pojača nekog Jugovog konkurenta", rekao je predsjednik Juga Ivo Pavličević.
51 pregleda 1 komentar(a)
Sukno, Foto: Beta AP
Sukno, Foto: Beta AP
Ažurirano: 15.08.2012. 10:33h

Slučaj Sandra Sukna uzburkao je strasti u Dubrovniku.

Naime, doskorašnji igrač Pro Reka je odlučio da karijeru nastavi u riječkom Primorju što je dovelo do reakcija vodstva Juga budući da je hrvatski as po klauzuli ugovora bio dužan da se vrati u matični klub - Jug.

"U ugovoru stoji da Sukno nakon što završi sa Rekom dođe godinu u Jug, kao i da ne smije da pojača nekog Jugovog konkurenta. U ovom slučaju, Primorje to svakako jeste", rekao je predsjednik Juga Ivo Pavličević.

Već tokom dolaska hrvatskih vaterpolo olimpijaca u Dubrovnik u ponedjeljak veče je došlo do incidenta, kada su pojedini navijači zamjerali Suknu zbog ofluke da ode u Primorje.

"Krvi će mi se napiti", kazao je Sukno, koji se kasnije nije ni pojavio na dočeku u rodnom gradu.

Jug je spreman da ide do kraja.

"Napravićemo sve što je u pravnoj moći, jer su klupski interesi važniji od interesa pojedinaca", istakao je Ivo Pavličević.

Sukno je treći Dubrovčanin koji će naredne sezone igrati za Primorje - nedavno su za riječki klub potpisali Paulo Obradović i golman Frano Vićan.

Bonus video: