Jadran počeo pripreme za novu sezonu

"Dobra atmosfera je već stvorena i siguran sam da ćemo dobro raditi u predstojećem periodu“, kazao je za „Vijesti“ bek Jadrana Radovan Latinović
64 pregleda 2 komentar(a)
Stefan Vidović, Foto: Vesko Belojević
Stefan Vidović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 09.08.2012. 10:39h

Jadran je počeo sa pripremama za predstojeću sezonu. Novljani, na novom, otvorenom bazenu na Škveru, za sada treniraju jednom dnevno pod vođstvom pomoćnog trenera Lazara Vuksanovića.

„Trenutno radimo samo jutarnje treninge, ali naravno to će ići polako ka sve jačim i jačim pripremama. Svi smo tu osim naravno novog prvog trenera Vladimira Gojkovića i Miloša Šćepanovića koji su na Olimpijadi, a priključilo nam se i nekoliko igrača iz kadetskog pogona. Dobra atmosfera je već stvorena i siguran sam da ćemo dobro raditi u predstojećem periodu“, kazao je za „Vijesti“ bek Jadrana Radovan Latinović, koji je cijele od prošle godine standardni prvotimac ekipe sa Škvera.

Pored Latinovića, naravno uz najveću zvjezdu Jadrana, golmana Miloša Šćepanovića, iz prvog tima ostali su Bojan Baničević, Đorđe Tešanović, Jovan Sarić i Stefan Vidović, ali i Riječanin Ivan Krizman, koji je na kraju prošle sezone kao i njegovi sugrađani Danijel Premuš i Marin Beltrame bio pred napuštanjem kluba.

Bonus video: