Perović: Bili smo fantastični u odbrani

"Mislim da smo odigrali fantastično odbranu i iz te odbrane je i tolika razlika", rekao je selektor Perović.
2 komentar(a)
Ažurirano: 20.07.2012. 13:50h

Selekto vaterpolo reprezentacije Crne Gore Ranko Perović može biti zadovoljan generalkom pred Olimpijske igre - "ajkule" su sinoć, na novom bazenu Jadrana na Škveru, deklasirali Španiju 9:2, u posljednjoj provjeri pred put za London.

"Mislim da smo odigrali fantastično odbranu i iz te odbrane je i tolika razlika. U svakom slučaju, kod nas je bila prisutna veća želja što je i normalno, jer smo htjeli da maksimalno ispoštujemo ovaj veliki događaj za crnogorski vaterpolo uopšte. Bazen je fenomenalan i atmosfera je bila fantastična, tako da je bilo normalno da i mi damo svoj maksimum da upotpunimo ovaj trenutak. Nadam se da ovaj objekat neće biti posljednji nego da će ih biti još u našoj zemlji, jer vaterpolo to zaslužuje’’, rekao je Perović.

Vladimir Gojković, koji će od naredne sezone biti trener Jadrana, kazao je da mu je "drago što se toliko ljudi skupilo na Škveru", na otvaranju novog bazena.

"Velika mi je čast što sam dobio priliku da otvorim bazen sa premijerom Crne Gore. Ja sam skoro cijelu svoju karijeru proveo u ovom klubu i počeo sam upravo ovdje na Škveru, u starom ljetnjem bazenu, i evo praktično posljednju utakmicu kod nas odigrao u ovom predivnom objektu, koji je najveći mogući poklon za Jadran’’, kazao je Vladimir Gojković, koji je zajedno sa predsjednikom vlade Igorom Lukšićem bacio prvu loptu u bazen.

Galerija

Bonus video: