Perović: Drašković jeste iznenađenje, ali vjerujem u njega

"Ovog puta sam zaista imao težak posao i nije mi bilo nimalo jednostavno da donesem odluku ko mora da otpadne. Ali, ovo je moj izbor, vjerujem u njega", rekao je Perović...
0 komentar(a)
Perović, Foto: Boris Pejović
Perović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 09.07.2012. 17:38h

Dva dana nakon što je Crna Gora odigrala i posljednji meč na turniru u Dablinu selektor Ranko Perović je presjekao i saopštio imena igrača na koje računa za Olimpijske igre koje se održavaju od 27. jula do 12. avgusta.

Perović se pobrinuo i da na spisku bude jedno iznenađenje - u pitanju je Dragan Drašković, dijete Primorca i sada član italijanske Ćivitavekje koji je tako dobio šansu da debituje na velikom takmičenju.

"I može se reći da je Drašković iznenađenje na konačnom spisku, sve ostalo je uglavnom očekivano. Ovog puta sam zaista imao težak posao i nije mi bilo nimalo jednostavno da donesem odluku ko mora da otpadne. Ali, ovo je moj izbor, vjerujem u njega. Neke promjene sam napravio na osnovu osjećaja, ne zbog povrede ili nečeg sličnog, mada je bilo i sitnih zdravstvenih problema", rekao je Perović za "Vijesti".

Preostalih 12 putnika u London su očekivano na spisku, ali je za javnost bilo pomalo neočekivano to što na Olimpijskim igrama neće biti Nikole Vukčevića, svih ovih godina rezervnog centra "ajkula". Takođe, precrtani su i Zdravko Radić, Filip Klikovac i Milan Tičić.

Putnici na Olimpijske igreSelektor Ranko Perović je, dakle, odlučio da u London povede sljedećih 13 igrača.

Golmani: Miloš Šćepanović (Jadran), Denis Šefik (Ćivitavekja).

Bekovi: Predrag Jokić (Budva), Antonio Petrović (Savona), Aleksandar Ivović (Pro Reko), Dragan Drašković (Ćivitavekja).

Spoljni: Nikola Janović (Jug), Mlađan Janović (Savona), Draško Brguljan (Vašaš), Vjekoslav Pasković (Posilipo), Aleksandar Radović (Partizan), Vladimir Gojković (Jadran).

Centar: Boris Zloković (Pro Reko).

Bonus video: