Vanja Udovičić prelazi u Primorje?

Prije nekoliko dana, novi sportski direktor Riječana i doskorašnji trener Zoran Roje rekao je da nije razgovarao sa Udovičićem. Međutim, nije bio baš ubjedljiv
1 komentar(a)
Vanja Udovičić, Foto: Hellomagazin.rs
Vanja Udovičić, Foto: Hellomagazin.rs
Ažurirano: 25.05.2012. 18:58h

Vicešampion Evrope u vaterpolu, riječko Primorje ozbiljno se pojačava pred novu sezonu.

Primorje je potpisalo iskusnog golmana Franu Vićana, a mnogo se priča i o dolasku kapitena srpske reprezentacije Vanje Udovičića, prenosi Mondo pisanje hrvatskih medija.

Udovičić je prethodne dvije godine igrao u zagrebačkoj Mladosti, a s obzirom na to da je Primorje zapravo filijala Pro Reka, što će reći da finansijski dobro stoji, ne treba da čudi ako riječki klub zaista dovede Vanju, koji je u klupskoj karijeri igrao za Partizan, Jadran iz Herceg Novog, Pro Reko i Mladost.

Prije nekoliko dana, kada je ozvaničen dolazak iskusnog golmana Frane Vićana u Primorje, novi sportski direktor kluba i doskorašnji trener Zoran Roje rekao je da nije razgovarao sa Udovičićem.

Međutim, nije bio baš ubjedljiv.

"Želje postoje, ali nismo ni blizu konkretnog dogovora. Želja nam je još jedan igrač. Riječ je o polivalentnom igraču. Tim je u suštini formiran, stoga ne treba mnogo da mijenjamo. Naša ekipa ima glavu i rep", izjavio je Roje.

Primorje će, ako realizuje transfer Vanje Udovičića, imati više nego respektabilan tim, gotovo rame uz rame sa šampionom Evrope, prebogatim Pro Rekom.

U Primorju su mađarska braća Danijel i Deneš Varga, Španac Havijer Garsija, hrvatski reprezentativci Fran Paškvalin, Marko Jelača, Petar Muslim, Ivan Buljubašić, Anđelo Šetka...

Inače, ni Pro Reko se ne zaustavlja što se tiče pojačanja.

Italijanski reprezentativac Mateo Aikardi stiže u Reko iz Savone, a iz napuljskog Posilipa Valentino Galo.

Tibor Benedek je završio igračku karijeru, pa će u narednoj sezoni sa klupe voditi još jednu filijalu Pro Reka - Kamolji.

Bonus video: