Premuš napustio Jadran, pregovara sa Jugom

"Kao što je poznato, dugovanja su velika, niko ne zna šta će biti sjutra, a ne naredne sezone. Žao mi je što se sve ovako završilo, klub je, kao i ja, imao odličnu sezonu", kaže Premuš
90 pregleda 0 komentar(a)
Danijel Premuš, Foto: Boris Pejović
Danijel Premuš, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 12.05.2012. 08:58h

Jadran je po završetku sezone ostao bez trenera Ivice Tucaka, a sada je definitivno da mora da traži i novog centra, jer je Danijel Premuš napustio klub sa Škvera.

Iskusni sidraš je, naime, slobodan u izboru nove sredine, već je uzeo papire, a za sada je samo poznato da je njegova budućnost daleko od redova crnogorskog šampiona.

Istovremeno, Jadran je napustio i Marin Beltrame...

"Kao što je poznato, dugovanja su velika, niko ne zna šta će biti sjutra, a ne naredne sezone. Žao mi je što se sve ovako završilo, klub je, kao i ja, imao odličnu sezonu", rekao je Premuš za "Vijesti".

U narednom periodu će biti jasno gdje Premuš nastavlja karijeru, a jedna od opcija je odlazak u Jug, koji je i ljetos bio zainteresovan za odličnog Riječanina.

Tada je, međutim, odlučio da ostane u Herceg Novom.

"Imam nekoliko ponuda, a tačno je da je među njima i poziv Juga. Idem na razgovore u Dubrovnik da vidim šta nude", jasan je Premuš.

A od finansijske situacije uglavnom zavisi da li ostaju i Vladimir Gojković i Miloš Šćepanović.

Kako "Vijesti" saznaju, kapiten Jadrana je u ovom trenutku najbliži odluci da ostane u matičnom klubu.

Bonus video: