Tucak se od Jadrana oprostio na pravi način

Za kratko vrijeme je sa Jadranom napravio velike stvari i sinoć se peharom oprostio od crnogorskog vaterpola. Tucak je sa Novljanima osvojio po dvije titule prvaka Crne Gore i Jadranske lige i Kup Crne Gore...
0 komentar(a)
Ivica Tucak, Foto: Boris Pejović
Ivica Tucak, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 06.05.2012. 22:48h

Kraj čudesne sezone Jadrana označio je i kraj misije Ivice Tucaka na Škveru.

Za kratko vrijeme je sa Jadranom napravio velike stvari i sinoć se peharom oprostio od crnogorskog vaterpola. Tucak je sa Novljanima osvojio po dvije titule prvaka Crne Gore i Jadranske lige i Kup Crne Gore.

"Moja misija u Jadranu je gotova i zaista sam presrećan zbog trofeja, kao i cijele sezone. Osvojili smo i Kup, gol nas je dijelio od fajnl-fora Evrolige, sve to sa podmlađenim sastavom, sa svega 14 igrača u rotaciji... Čestitam svima, a ovo je najviše zasluga igrača, počev od kapitena Vladimira Gojkovića do Miloša Šćepanovića i svih ostalih koji su dali veliki doprinos", rekao je hrvatski stručnjak.

Tucak nije želio da otkriva planove za budućnost.

"Sve je poznato, ali ne bih da otkrivam", kazao je Tucak.

Prema nezvaničnim informacijama, Tucak će nakon Olimpijskih igara u Londonu da zamijeni Ratka Rudića na klupi Hrvatske.

Centar Danijel Premuš je istakao da je titula na grada za igre tokom sezone.

"Došao je do izražaja veliki rad i koncentracija koju smo imali ove sezone. Igrali smo konstantno dobro, uz to imali dosta problema, ali je dupla kruna nagrada za sve nas u klubu. Čestitam svima, ovaj rezultat je veliki, koji je malo ko očekivao", rekao je centar Jadrana Danijel Premuš.

Budva je morala da preda duplu krunu boljem timu.

"Očigledno nismo mogli da se oporavimo od poraza iz prve utakmice, koji je bio nezaslužen. Taj meč je trebalo da se završi drugačije, onda bismo i u revanšu gledali duge stvari. Ipak, nismo bili na nivou na kojem je to potrebno i čestitam Jadranu na tituli", kazao je kapiten Budve Milan Tičić.

Tičić ne želi da sezonu proglasi neuspješnom.

"Teško je reći. Promijenili smo trenera, sedam-osam igrača je otišlo, a dobili smo nekoliko mladih. S jedne strane smo dosta dobili, ali s druge je činjenica da smo ostali bez oba trofeja", istakao je Tičić.

Bonus video: