Crnogorski vaterpolisti poraženi od Italije

Što zbog umora od velikog puta, što zbog želje i kvaliteta Italijana, „ajkule” u ovom trenutku izgleda i nisu mogle više od poraza od aktuelnog prvaka svijeta...
70 pregleda 0 komentar(a)
Pasković, Foto: Zoran Đurić
Pasković, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 24.03.2012. 23:50h

Crna Gora je izgubila prvi pripremni meč pred nastup na kvalifikacijama za Olimpijske igre - tim Ranka Perovića je poražen od Italije u Los Anđelesu rezultatom 16:13 (3:4, 1:5, 5:6, 4:1).

Što zbog umora od velikog puta, što zbog želje i kvaliteta Italijana, „ajkule” u ovom trenutku izgleda i nisu mogle više od poraza od aktuelnog prvaka svijeta.

Italijani su nakon dvije četvrtine vodili sa 9:4, Crna Gora je kasnije bila ravnopravna, ali to nije moglo da utiće na rezultat.

Najefikasniji u crnogorskom timu su bili Vjekoslav Pasković i Predrag Jokić sa po tri gola, po dva su upisali Darko Brguljan i Mlađan Janović, a po jednom su mrežu tresli Draško Brguljan, Filip Klikovac i Nikola Vukčević.

Crnogorske vaterpoliste na turniru u Kaliforniji čeka još jedan meč i on će da bude odigran večeras pola sata iza ponoći po našem vremenu - protivnik će da bude domaćin.

„Ajkule” 29. putuju za Edmonton, gdje ih od 1. do 8. aprila čeka kvafikacioni turnir za Olimpijske igre.

Bonus video: