Osnovan PVK Budućnost, o detaljima ni riječi

Javnost je danas obaviještena i da je imenovan trener kluba sa licencom Vaterpolo i plivačkog saveza, ali nije navedeno kako se on zove
530 pregleda 0 komentar(a)
vaterpolo, Foto: PG Biro
vaterpolo, Foto: PG Biro
Ažurirano: 16.05.2018. 13:51h

Podgorica je danas dobila plivački-vaterpolo klub - Budućnost Podgorica, kazao je Vesko Lekić, koji je postavljen za predsjednika na osnivačkoj Skupštini.

Odbor direktora privrednog društva "Sportski objekti" donio je Odluku o osnivanju kluba, a na Skupštini je, kako je saopšteno, usvojen Statut, plan i program rada.

Javnost je danas, na podgoričkom bazenu, obaviještena i da je imenovan trener kluba sa licencom Vaterpolo i plivačkog saveza, ali nije navedeno kako se on zove.

Nije saopšteno ni kada je održana Skupština, koliko ima članova, ni kada će početi upis dječaka i djevojčica, niti bilo kakvi detalji osim informacije da je klub osnovan.

Lekić je samo naveo da su se "stvorili svi preduslovi da se talenat koji postoji pretoči u klub koji s ponosom nosi ime Budućnost".

"Znam koliko su stanovnici svakog grada u kome sam imao prilike da igram, od Kotora i Herceg Novog, preko Napulja, do Beograda i Dubrovnika, bili uzbuđeni oko uspjeha svojih timova i koliko su bili ponosni što su dio jednog probranog elitnog društva. Smatram da i građani Podgorice, kao našeg glavnog grada, zaslužuju isto", kazao je ministar Nikola Janović.

Bonus video: