Prvi trijumf Primorca u gostima ove sezone

"Ovo nam je prvi trijumf u gostima, drago mi je zbog mladih igrača, jer pokazuju da imaju kvalitet", rekao je Lompar.
0 komentar(a)
Lompar, Foto: Zoran Đurić
Lompar, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 07.03.2012. 22:28h

Primorac je u seriji - u Šibeniku je upisao treću uzastopnu pobjedu u regionalnom takmičenju, ali i prvu ove sezone u gostima.

Kotorani su u Šibeniku bili u zaostatku i tri gola (6:3 početkom druge četvrtine), ali su odličnom igrom u trećem periodu preuzeli kontrolu i osigurali trijumf.

U timu Vida Lompara je najefikasniji bio Miljan Popović sa četiri gola, a Nikola Popović i Bojan Car su se upisali po dva puta.

"Zadovoljan sam igrom i, naravno, pobjedom. Dosta smo napredovali, pogotovo u realizaciji. Ovo nam je prvi trijumf u gostima, drago mi je zbog mladih igrača, jer pokazuju da imaju kvalitet", rekao je Lompar.

Šibenik - Primorac 10:12 (2:0, 2:3, 1:5, 4:3)

Šibenik - Bazen „Crnica”. Gledalaca: 200. Sudija: Premuš, Milinović (Split). Igrač više: Šibenik 8 (3), Primorac 4 (2). Peterci: Šibenik 3 (2).

Šibenik: Jukić, Santini, Erak, Belamarić 1, Bašić, Lindhut, Vlahović 4, Brkić 3, Zeljak, Sabioni, Seferović, Španja 2, Sučić, Šarić.

Primorac: Kralj, Lučić 1, Marković, Gopčević 1, Čučković, Đurović, Car 2, N. Popović 2, Fanfani, Paunović 1, M. Popović 4, Murišić 1, Vuleta.

Bonus video: