Pejaković: Pro Reko je apsolutni favorit

"Zna se da je Reko apsolutni favorit, a da mi nemamo šta da izgubimo. Očekujem da motiv mojih igrača bude na visokom nivou i da se pokažemo u pravom svjetlu”, rekao je Drago Pejaković.
77 pregleda 0 komentar(a)
Vaterpolisti Budve, Foto: Vesko Belojević
Vaterpolisti Budve, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 03.03.2012. 11:15h

Žrijeb u Rimu nije bio naklonjen crnogorskim klubovima - nakon što su određeni parovi četvrtfinala Evrolige, jasno je da Budva nema velike šanse da se domogne fajnl-fora drugu godinu zaredom preko dvomeča sa Pro Rekom.

O Pro Reku je sve rečeno, a čini se da je njegova snaga posebno izražena ove godine, jer tim Pina Porcija gotovo da nema pravog konkurenta u evropskom vaterpolu, pogotovo sada kada je Partizan već eliminisan.

Budvani zaista nemaju razloga za zadovoljstvo, jer im je bubanj ponudio najtežeg rivala i velikog favorita u ovom takmičenju.

“Željeli smo Seged, ali samo zato što bismo protiv njega mogli da igramo, da se nadamo fajnl-foru, a ne jer je slab tim. Ovako, zna se da je Reko apsolutni favorit, a da mi nemamo šta da izgubimo. Očekujem da motiv mojih igrača bude na visokom nivou i da se pokažemo u pravom svjetlu. Takođe, dva meča protiv Italijana mogu da nam budu najbolja priprema za prvenstvo Crne Gore, jer nam je cilj da odbranimo titulu”, rekao je trener Budvana Drago Pejaković.

Seged je, dakle, ostao samo san. Mađari će da igraju protiv Mladosti, a derbi je između Juga i Vašaša.

“Mislim da je Mladost favorit, kao i da će Jug da eliminiše Vašaš. Ipak, to je derbi, oba tima bi vjerovatno otišla na fajnl-for da se nisu sastala sada”, istakao je Pejaković.

Bonus video: