Mlađan Janović: Na zlato

"Srebrom se nećemo zadovoljiti, u finale idemo maksimalno koncentrisano“, najavio je Miloš Šćepanović.
64 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.01.2012. 09:28h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Ajndhoven - Mlađan Janović, najefikasniji igrač reprezentacije Crne Gore u pobjedi nad Mađarskom (14:13), u polufinalu Evropskog prvenstva u Ajndhovenu, za koga niko ne zna zašto je isključen sa pravom zamjene, ističe da je “trebalo samo da se mahne rukom i da se dobije isključenje“.

„Vidjelo se od početka da je suđenje jako loše, ali smo uspjeli protiv toga i zasluženo smo došli do finala. Sada idemo da osvojimo Evropsko prvenstvo“, poručio je Mlađan Janović.

Miloš Šćepanović je nakupi osma odbrana, neke su bile odlučujuće protiv Mađara.

„Fantastična utakmica. Ne volim da komentarišem suđenje, ali je i laik vidio šta se dešavalo na bazenu. Dobili smo utakmicu, to je najvažnije. Izvukli smo se srcem, muški do kraja. Kraj je bio delikatan, ali smo i više nego zasluženo stigli do finala. Srebrom se nećemo zadovoljiti, u finale idemo maksimalno koncentrisano“, najavio je Miloš Šćepanović.

Vladimir Gojković je istakao da ekipa „nije mislila da je Mađarska bolja, jer je protiv Srbije pokazala da vrijedi“.

„Čudan je bio kriterijum, ali je bilo i naših grešaka kada smo vodili dva razlike. Ovo je velika pobjeda, a vidjelo se da je Mađarima ovo takmičenje mnogo značilo, jer su vratili starije igrače, koji su bili motivisaniji nego mlađi. Uspjeli smo da ih pobijedimo, čeka nas novi meč sa Srbijom“, kazao je Gojković.

Igrač Jadrana je dodao da je Srbija „vjerovatno najteži rival“, ali i da misli „da smo i mi njima najteži protivnik, što smo pokazali i u onom meču u grupi“.

„Ubijeđen sam da imamo snage da odigramo još jednu utakmicu, iako smo imali puno teži raspored od Srbije i manje vremena za odmor, ali kada smo došli dovde nećemo da odustanemo, naglasio je Vladimir Gojković.

Galerija

Bonus video: